Ciekawa odmiana tradycyjnego sosu śliwkowego-sos na bazie żółtych pomido ...
Dżem z tarniny-doskonały preparat na zimę. Delikatny, umiarkowanie słodk ...
Gotowanie w technologii pięciu minut najlepiej nadaje się do delikatnych ...
Jeśli wolisz bardziej pikantną i lekko pikantną kapustę kiszoną, radzę d ...
Jedną z najpopularniejszych przekąsek z bakłażana jest język teściowej. ...
Porzeczka jest bogata w witaminy i minerały niezbędne do utrzymania zdro ...
Dżem cytrusowy już nikogo nie zaskoczy. Pomarańcze, cytryny – z czego po ...
W prawie każdym domu dżem wiśniowy jest liderem na liście popularnych pr ...
Zaopatrzysz się w przydatne preparaty na zimę? Nie zapomnij o dżemie z b ...
Rabarbar nie jest najłatwiejszym składnikiem i nie zawsze jest jasne, co ...
Jakiś czas temu bardzo lubiłam dodawać do dżemu orzechy włoskie. Czasami ...
Klasyczny gruziński sos śliwkowy jest niesamowicie smaczny i wszechstron ...
Wyobraź sobie, że barszcz można gotować bez brudzenia rąk warzywami! I m ...
Delikatne pachnące truskawki są tak smaczne, ale tak mało przechowywane. ...
Kontynuujemy temat mieszanek warzywnych na zimę. Dziś przygotujemy sałat ...
Każda gospodyni ma swój własny, sprawdzony przepis na chrupiące kiszone ...
Dzielę się życiowym hackiem, jak gotować dżem agrestowy, zachowując inte ...
Marynowane buraki z czosnkiem-dość uniwersalny preparat na zimę, który p ...
Ulubioną galaretkę na zimę można przygotować dosłownie z wszystkiego. I ...
Więcej niż zwykła marynowana kapusta lubię gotować tylko czerwoną kapust ...