
Wędzone mięso i boczek zdobią każdą zupę grochową, niezależnie od sposob ...

Pachnący bogaty barszcz ze smalcem pachnie całym mieszkaniem w trakcie g ...

Każda kiełbasa staje się doskonałą bazą dla okroshki. Tym razem proponuj ...

Do takiej okroshki wolę używać dobrego i naturalnego gęstego jogurtu. Mo ...

Ze wszystkich możliwych i niemożliwych zbóż do solanki moim zdaniem najl ...

Starożytna rosyjska marynata została przygotowana na podrobach. To prawd ...

Znowu w poszukiwaniu pysznego pierwszego dania? Proponuję skorzystać z t ...

Chcesz ugotować prawdziwą zupę grochową w stylu wiejskim? Z jednej łyżki ...

Ujgurowie często marynują mięso przed gotowaniem. Dzięki temu okazuje si ...

Przepisy na zupy dyniowe są dziesiątki, jeśli nie setki, a dziś chcę pod ...

Zupy jarzynowe minestrone-włoski klasyk. Mają wiele zalet. Po pierwsze, ...

Moja ulubiona pikantna zupa z kurczaka z nutami kuchni tajskiej i wietna ...

Ten przepis to ciekawa mieszanka rosyjskich i francuskich tradycji kulin ...

Dla wielu zupa mleczna kojarzy się ze słodkimi daniami z ryżu lub makaro ...

Jeśli uważasz, że wegetariańskie zupy warzywne są zawsze bardzo łatwe – ...

Sama tłuczona zupa ziemniaczana jest dość prosta, ale dzięki garści star ...

Boczek to idealne uzupełnienie zupy grochowej. Chcę podzielić się z Wami ...

Tradycyjnie marynata jest przygotowywana na bulionie mięsnym lub warzywn ...

Kharcho - bardzo aromatyczne i pikantne danie z wołowiną, które będzie b ...

Popularna rosyjska zupa jest przygotowywana z różnych produktów, ale głó ...