Wędzone mięso i boczek zdobią każdą zupę grochową, niezależnie od sposob ...
Pachnący bogaty barszcz ze smalcem pachnie całym mieszkaniem w trakcie g ...
Każda kiełbasa staje się doskonałą bazą dla okroshki. Tym razem proponuj ...
Do takiej okroshki wolę używać dobrego i naturalnego gęstego jogurtu. Mo ...
Ze wszystkich możliwych i niemożliwych zbóż do solanki moim zdaniem najl ...
Starożytna rosyjska marynata została przygotowana na podrobach. To prawd ...
Znowu w poszukiwaniu pysznego pierwszego dania? Proponuję skorzystać z t ...
Chcesz ugotować prawdziwą zupę grochową w stylu wiejskim? Z jednej łyżki ...
Ujgurowie często marynują mięso przed gotowaniem. Dzięki temu okazuje si ...
Przepisy na zupy dyniowe są dziesiątki, jeśli nie setki, a dziś chcę pod ...
Zupy jarzynowe minestrone-włoski klasyk. Mają wiele zalet. Po pierwsze, ...
Moja ulubiona pikantna zupa z kurczaka z nutami kuchni tajskiej i wietna ...
Ten przepis to ciekawa mieszanka rosyjskich i francuskich tradycji kulin ...
Dla wielu zupa mleczna kojarzy się ze słodkimi daniami z ryżu lub makaro ...
Jeśli uważasz, że wegetariańskie zupy warzywne są zawsze bardzo łatwe – ...
Sama tłuczona zupa ziemniaczana jest dość prosta, ale dzięki garści star ...
Boczek to idealne uzupełnienie zupy grochowej. Chcę podzielić się z Wami ...
Tradycyjnie marynata jest przygotowywana na bulionie mięsnym lub warzywn ...
Kharcho - bardzo aromatyczne i pikantne danie z wołowiną, które będzie b ...
Popularna rosyjska zupa jest przygotowywana z różnych produktów, ale głó ...