Smaczniejszy niż kawior z pieczarek może być tylko kawior z pieczarek z ...
Nie tylko papryka ma sens marynować na zimę w szczycie sezonu. Dziś prop ...
Dżem z całymi jagodami to osobna przyjemność. Dereń świetnie nadaje się ...
Jednym z najbardziej oryginalnych sposobów przygotowania śliwki wiśniowe ...
Dżem z aronii jest często gotowany z różnymi naturalnymi dodatkami. Na p ...
Zwracam uwagę na doskonały przepis na gęstą galaretkę z czerwonej porzec ...
Taki klasyk jak dżem jabłkowy po prostu nie może się nudzić. Ozdobi każd ...
O dziwo, gruszka bardzo harmonijnie łączy się z imbirem i cytryną. Na po ...
Mówiąc o prostych, niedrogich, ale bardzo smacznych zimowych preparatach ...
Jeśli wolisz oryginalny i niezwykły dżem od dawna sprawdzonej klasyki – ...
Jasny wiśniowy aromat, słodki smak i umiarkowanie kwaśny posmak. Wszystk ...
Jasny cytrusowy smak i aromat uzupełnia każdy dżem, w tym gruszkę. Wolę ...
Czy przygotujemy domowy dżem gruszkowy z dodatkiem cynamonu? Użyj go jak ...
Jako miłośniczka domowej konserwacji często gotuję dżem z żółtej śliwki ...
Klasyczna i najpopularniejsza technologia robienia dowolnego dżemu to pi ...
Dżemy żelowe nie są bynajmniej ciekawostką. I można je przygotować z sze ...
Niesamowite zalety rokitnika są znane chyba wszystkim. Niestety część wi ...
Marynowane gruszki nie są często zamykane na zimę. I na próżno! Pikantne ...
Dżem figowy jest bardzo wygodny do zrobienia, ponieważ jest soczysty i s ...
Dżem jabłkowy z plasterkami cytryny-jeden z moich ulubionych na zimę. Kw ...