
Smaczniejszy niż kawior z pieczarek może być tylko kawior z pieczarek z ...

Nie tylko papryka ma sens marynować na zimę w szczycie sezonu. Dziś prop ...

Dżem z całymi jagodami to osobna przyjemność. Dereń świetnie nadaje się ...

Jednym z najbardziej oryginalnych sposobów przygotowania śliwki wiśniowe ...

Dżem z aronii jest często gotowany z różnymi naturalnymi dodatkami. Na p ...

Zwracam uwagę na doskonały przepis na gęstą galaretkę z czerwonej porzec ...

Taki klasyk jak dżem jabłkowy po prostu nie może się nudzić. Ozdobi każd ...

O dziwo, gruszka bardzo harmonijnie łączy się z imbirem i cytryną. Na po ...

Mówiąc o prostych, niedrogich, ale bardzo smacznych zimowych preparatach ...

Jeśli wolisz oryginalny i niezwykły dżem od dawna sprawdzonej klasyki – ...

Jasny wiśniowy aromat, słodki smak i umiarkowanie kwaśny posmak. Wszystk ...

Jasny cytrusowy smak i aromat uzupełnia każdy dżem, w tym gruszkę. Wolę ...

Czy przygotujemy domowy dżem gruszkowy z dodatkiem cynamonu? Użyj go jak ...

Jako miłośniczka domowej konserwacji często gotuję dżem z żółtej śliwki ...

Klasyczna i najpopularniejsza technologia robienia dowolnego dżemu to pi ...

Dżemy żelowe nie są bynajmniej ciekawostką. I można je przygotować z sze ...

Niesamowite zalety rokitnika są znane chyba wszystkim. Niestety część wi ...

Marynowane gruszki nie są często zamykane na zimę. I na próżno! Pikantne ...

Dżem figowy jest bardzo wygodny do zrobienia, ponieważ jest soczysty i s ...

Dżem jabłkowy z plasterkami cytryny-jeden z moich ulubionych na zimę. Kw ...