pierwsze dania 23.02.2022

barszcz z cukinią i selerem

40 min
4 porcje
Barszcz z cukinią i selerem
Ildi, stock.adobe.com
0

Jeśli lubisz mieć więcej fusów i warzyw w barszczu, proponuję ten przepis z cukinią i selerem. Możesz dodać inne składniki według własnego gustu. Proponuję tym razem obejść się bez smażenia.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Obierz i pokrój wszystkie warzywa losowo.

Napełnij ziemniaki bulionem i gotuj przez 10 minut po ugotowaniu. Dodaj kapustę i gotuj przez kolejne 10 minut.

Podsmaż cebulę, marchewkę i buraki na oliwie z oliwek do miękkości. Dodaj pomidora i pomidory i smaż przez kolejne 5 minut.

Wyślij pieczeń i wszystkie inne warzywa do bulionu. Gotuj Barszcz przez kolejne 5 minut i dopraw.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy