przekąski 21.07.2023

Chamcha z białej kapusty po koreańsku

45 min
4 porcje
Chamcha z białej kapusty po koreańsku
0

Po prostu uwielbiam Koreańskie przekąski, a zwłaszcza Koreańskie warzywa. Pikantne, pikantne, a jednocześnie dość proste w przygotowaniu, stanowią doskonałą różnorodność w codziennej diecie. Tym razem chcę podzielić się z wami przepisem chamchi z białej kapusty.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Drobno posiekaj kapustę i zmiel rękami wodą i solą. Pozostaw na 15 minut. Opłucz kapustę.

Cienko pokrój pozostałe warzywa, czosnek i zieloną cebulę.

Połącz sos Worcester, cukier i czerwoną paprykę. Połącz tę masę z warzywami z poprzedniego punktu.

Dodaj jarmuż i wymieszaj wszystko razem.

Posyp sezamem i pozwól mu trochę zaparzyć.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy