Jeśli lubisz przyjemną owocową kwaskowatość – ten Kurd jest stworzony specjalnie dla ciebie. Podstawą są słodkie jabłka i dojrzałe kiwi. A co jeszcze musisz dodać i jak je ugotować, dowiesz się dalej w przepisie.
Składniki
- jabłka - 3 kawałki
- Kiwi - 2 kawałki
- olej kokosowy - 30 g
- substytut cukru - 1 art.
- skrobia - 1 art.
- przyprawy i przyprawy - 1 łyżeczka
Przepis na gotowanie krok po kroku
Obierz kiwi z jabłkami i zmiel w blenderze. Dodaj przyprawy z sahzamem i umieść na kuchence.
Doprowadzić masę prawie do wrzenia i dodać olej kokosowy.
Gdy się rozpuści, dodaj skrobię i gotuj Kurd jeszcze trochę, aż zgęstnieje, mieszając.
Pozwól kurdowi ostygnąć.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy