Jeśli lubisz przyjemną owocową kwaskowatość – ten Kurd jest stworzony specjalnie dla ciebie. Podstawą są słodkie jabłka i dojrzałe kiwi. A co jeszcze musisz dodać i jak je ugotować, dowiesz się dalej w przepisie.
Składniki
- jabłka - 3 kawałki
 - Kiwi - 2 kawałki
 - olej kokosowy - 30 g
 - substytut cukru - 1 art.
 - skrobia - 1 art.
 - przyprawy i przyprawy - 1 łyżeczka
 
Przepis na gotowanie krok po kroku
Obierz kiwi z jabłkami i zmiel w blenderze. Dodaj przyprawy z sahzamem i umieść na kuchence.
Doprowadzić masę prawie do wrzenia i dodać olej kokosowy.
Gdy się rozpuści, dodaj skrobię i gotuj Kurd jeszcze trochę, aż zgęstnieje, mieszając.
Pozwól kurdowi ostygnąć.
 czy podobał Ci się przepis?
 0 komentarzy