oszczędne lecho na zimę

1 godz. 0 min.
4 porcje
Oszczędne lecho na zimę
Avocado_studio, stock.adobe.com
0

Lecho w puszkach ma milion zalet-smaczne, proste, uniwersalne, a także bardzo przystępne cenowo. Chętnie podzielę się z Tobą najbardziej ekonomicznym przepisem ze wszystkich możliwych. A potem możesz go po prostu zjeść, dodać do sałatek, gulaszu, zup – tak, gdziekolwiek chcesz.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Przełóż pomidory przez maszynę do mięsa, zagotuj i gotuj przez 15 minut.

Dodaj posiekaną paprykę, posiekane chili i resztę składników.

Dusić lecho przez 20-30 minut i zwinąć w wysterylizowane słoiki.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy