chrupiące solone squashy na zimę

30 min
8 porcji
Chrupiące solone squashy na zimę
annapustynnikova, stock.adobe.com
0

Bez względu na to, ile przekąsek jest na stole, uwagę zawsze przyciągają słone kabaczki. Chodzi o niezwykły kształt warzyw. A jeśli ugotujesz je zgodnie z tym przepisem, okaże się również bardzo smaczne! Radzę używać młodych kabaczków o małych rozmiarach.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Opłucz Squash, pokrój duże okazy.

Złóż mieszankę papryki, obrane ząbki czosnku i Kabaczek do przygotowanych słoików.

Zalej wrzącą wodą, przykryj i odstaw na pół godziny.

Odcedź do rondla i ponownie zagotuj.

Wlej cukier, kwas cytrynowy i sól do słoików z squashem.

Wlej wrzącą wodę, sterylizuj przez 5 minut i zwiń.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy