dania główne 09.11.2022

żeberka wieprzowe z warzywami i bakłażanem

1 godz. 15 min.
4 porcje
Żeberka wieprzowe z warzywami i bakłażanem
lichaoshu, stock.adobe.com
0

Delikatne i aromatyczne żeberka wieprzowe z warzywami i bakłażanem oddają trochę tradycji kuchni azjatyckiej. Okazuje się, że jest to bardzo bogate w smaki danie, któremu po prostu nie można się oprzeć. A jak go ugotować, Czytaj dalej w przepisie.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój żeberka, natrzyj przyprawami i odstaw na 15 minut.

Losowo pokrój wszystkie warzywa na średnie kawałki.

Wyślij do rękawa wszystkie składniki, w tym olej i sos sojowy.

Piecz naczynie w piekarniku w rękawie przez godzinę w temperaturze 180 stopni.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy