przekąski 30.06.2023

pasztet z wątróbki przepiórczej

45 min
4 porcje
Pasztet z wątróbki przepiórczej
minadezhda, stock.adobe.com
0

Niesamowitym sposobem na udekorowanie każdej świątecznej uczty jest wyśmienity pasztet z wątróbki przepiórczej. Okazuje się jeszcze delikatniejszy, bardziej miękki i pachnący. Taka przekąska zachwyci nawet wybrednych smakoszy, zwłaszcza jeśli jest pięknie zaprezentowana.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Drobno posiekaj cebulę, zetrzyj marchewki i smaż na oleju przez 5 minut.

Dodaj wątróbkę przepiórczą i smaż do miękkości przez kolejne 15 minut.

Zmiel wszystko w blenderze i dopraw pasztet do smaku.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy