Baza pomidorowa zdobi każdy Barszcz. Może to być makaron, sok, świeże lub konserwowane pomidory. I możesz wziąć gotową adżikę z pieprzem, ostrymi przyprawami i innymi dodatkami. Zwłaszcza jeśli masz tylko słoiki z pustymi przedmiotami w szafce.
Składniki
Przepis na gotowanie krok po kroku
Napełnij wołowinę wodą i gotuj przez godzinę na małym ogniu.
Dodaj ziemniaki i posiekaną świeżą kapustę i gotuj przez 15-20 minut.
Zetrzyj buraki i marchewkę, posiekaj cebulę i smaż razem przez 5 minut.
Dodaj kiszoną kapustę i adjika i gotuj smażenie pod przykryciem przez kolejne 10 minut.
Wyślij go do ziemniaków i gotuj Barszcz do miękkości.
Na samym końcu dodaj przyprawy i mielony czosnek.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy