przekąski 27.06.2023

Pasta do kanapek z ryb w puszkach

10 min
2 porcje
Pasta do kanapek z konserw rybnych
larik_malasha, stock.adobe.com
0

Zawsze mam w magazynie puszkę tuńczyka lub sardynek. Można je otworzyć w przypadku nagłego ataku głodu lub wykorzystać do przygotowania różnych potraw. A z konserw rybnych jest po prostu niesamowita Pasta do kanapek.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Przenieś konserwy rybne wraz z olejem do głębokiej miski i dobrze zetrzyj widelcem.

Jajka obrać, opłukać i drobno posiekać.

Posiekaj ogórki i obraną cebulę.

Włóż jajka, cebulę i ogórki do miski z konserwami rybnymi.

Dodaj pieprz, sól i dobrze wymieszaj.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy