przekąski 02.07.2023

Pasta jajeczna z kiszonym ogórkiem

20 min
4 porcje
Pasta jajeczna
0

Soczyste jajka, wykwintny majonez i chrupiące marynaty łączą się w idealne połączenie. Delikatna, obfita i orzeźwiająca Pasta do smarowania jest idealna na śniadanie, lunch lub po prostu przekąskę. Gotuj i ciesz się!

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Jajka ugotuj na twardo i ostudź. Obierz jajka i pokrój w drobną kostkę.

Pasta jajeczna: zdjęcie przygotowania przepisu, krok 1

Drobno posiekaj również ogórki kiszone i zieloną cebulę.

Pasta jajeczna: zdjęcie przygotowania przepisu, krok 2

Zetrzyj ser.

Pasta jajeczna: zdjęcie przygotowania przepisu, krok 3

W misce wymieszaj wszystkie składniki z majonezem, dopraw solą i pieprzem.

Pasta jajeczna: zdjęcie przygotowania przepisu, krok 4

Zdjęcie: Julia Zubkova

Julia Zubkowa
przepis dodał (a):
Julia Zubkowa
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy