solanka z imbiru na zimę

1 godz. 30 min.
8 porcji
Solanka z imbiru na zimę
0

Moim ulubionym preparatem z grzybami jest solanka. Smaczne, szybkie, proste, bardzo satysfakcjonujące. Dzisiaj powiem Ci, jak ugotować go z imbiru. Pamiętaj, aby najpierw dokładnie posortować i obrać grzyby. Wygodniej jest natychmiast przygotować taką mieszankę w dużych ilościach.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Gotuj Rude przez 15 minut we wrzącej wodzie i pokrój.

Posiekaj cebulę i marchewkę i smaż je na oleju przez 7 minut.

Posiekaj kapustę, dodaj trochę wody i zagotuj.

Dodaj smażenie, grzyby i resztę składników oprócz octu.

Gotuj mieszankę przez godzinę na małym ogniu. Wlej ocet i zwiń w wysterylizowane słoiki.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy