SOS barszczowy z burakami i kapustą na zimę

45 min
10 porcji
Sos do barszczu z burakami i kapustą na zimę
0

Istnieją puste miejsca stworzone nie tylko w celu zachowania młodych warzyw, ale także w celu zaoszczędzenia czasu w przyszłości. Taki sos do barszczu gotuje się natychmiast z burakami i kapustą. Wydasz energię tylko raz, a potem przez całą zimę będziesz miał prawie gotowy Barszcz.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Zmiel wszystkie warzywa według własnego gustu, tak jak na barszczu.

Dodaj pozostałe składniki i wymieszaj wszystko razem.

Doprowadź sos do wrzenia i gotuj przez 30-40 minut na małym ogniu.

Zwiń go na zimę w wysterylizowanych słoikach.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy