winogrona z musztardą na zimę w słoikach

1 godz. 0 min.
1 porcja
Winogrona z musztardą na zimę w słoikach
manyakotic, stock.adobe.com
0

Winogrona tworzą doskonałe kompoty i dżem. A także-bardziej oryginalne półfabrykaty. Na przykład kilka słoików winogron z musztardą z pewnością zaskoczy nawet doświadczonych smakoszy. Świeże, niezwykłe i bardzo smaczne - koniecznie spróbuj przy okazji.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Włóż wszystkie przyprawy i umyte winogrona do słoika.

Zagotuj wodę i wlej do słoika. Przykryj i odstaw na 10 minut.

Odcedź, ponownie zagotuj, dodaj cukier i sól i gotuj przez 2 minuty.

Wlej winogrona, wlej ocet i zwiń słoik.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy