dżem z czerwonej porzeczki w powolnej kuchence

1 godz. 0 min.
4 porcje
Dżem z czerwonej porzeczki w powolnej kuchence
elena_hramova, stock.adobe.com
0

Dobrym sposobem na zaoszczędzenie czasu i wysiłku podczas robienia dżemu z czerwonej porzeczki jest gotowanie go w powolnej kuchence. Plusem jest to, że możesz go gotować, ile chcesz, cierpiąc na ciepło pieca w środku lata. Mówię więcej!

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Oderwij czerwone porzeczki z gałązek i przełóż przez maszynę do mięsa.

Dodaj cukier i wymieszaj.

Wyślij przedmiot do miski multicookera i włącz tryb "duszenie" na 50 minut.

Wlej dżem do sterylnych słoików.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy