kawior z buraków na zimę bez octu

1 godz. 10 min.
1 porcja
Kawior z buraków na zimę bez octu
kostrez, stock.adobe.com
0

Buraki, bogate w witaminy i pierwiastki śladowe, są doskonałą podstawą do przygotowania pysznego i zdrowego kawioru. Ta przystawka świetnie nadaje się do kanapek, kanapek i po prostu do dań mięsnych. Postępując zgodnie z moimi instrukcjami, możesz łatwo zrobić kawior z buraków i zadowolić siebie i gości.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Drobno posiekaj cebulę i smaż na oleju do miękkości.

Dodaj starte buraki i gotuj razem przez 20 minut.

Dodaj keczup i wodę i gotuj kawior przez kolejne 20-30 minut.

Zwiń go w sterylny słoik.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy