dżem śliwkowy bez pestek w powolnej kuchence

1 godz. 0 min.
3 porcje
Dżem śliwkowy bez pestek w powolnej kuchence
saharosa, stock.adobe.com
0

Najłatwiejszym sposobem na zrobienie dowolnego dżemu i nie spędzanie godzin przy kuchence w upale jest użycie powolnej kuchenki. Dzisiaj powiem Ci, jak zrobić z nim dżem śliwkowy. Oczywiście ugotuje go natychmiast bez pestek, aby nie przeszkadzały w przyjemności.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Usuń pestki ze śliwek i losowo pokrój owoce.

Wyślij wszystkie składniki do miski wolnowaru.

Gotuj dżem w trybie "Duszenia" przez 45 minut. Wymieszaj kilka razy w tym procesie.

Włóż do wysterylizowanych słoików.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy