ostra papryka z miodem na zimę

25 min
1 porcja
Ostra papryka z miodem na zimę
Aleksander Semak, stock.adobe.com
0

Dzisiaj chcę podzielić się z wami wyjątkowym przepisem na ostrą paprykę z miodem na zimę. To połączenie ostrości i słodyczy stanie się nie tylko niezapomnianym doświadczeniem smakowym, ale także źródłem składników odżywczych na cały sezon. A przekąska wygląda świetnie na stole.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Opłucz paprykę i posiekaj losowo. Możesz zostawić całość.

Włóż go do wysterylizowanego słoika.

Wymieszaj ocet i miód, aż miód się rozpuści.

Wlej paprykę, zamknij słoik i pozostaw na noc na stole.

Uzupełnij marynatę, ponownie zamknij słoik i przechowuj przedmiot w zimnym miejscu.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy