pieczenie 21.07.2022

chaczapuri z warzywami i serem

40 min
4 porcje
Chaczapuri z warzywami i serem
Alicja Królewska, stock.adobe.com
0

Jeśli chcesz ugotować obfite chaczapuri, ale nie masz pod ręką mięsa – możesz łatwo zrobić z warzywami. A co i jak dokładnie opowiem szczegółowo w przepisie. Aby zaoszczędzić czas, weź gotowe ciasto francuskie.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój wszystkie warzywa w bardzo drobną kostkę i wymieszaj z posiekanymi ziołami i tartym serem.

Rozwałkuj ciasto i pokrój. Umieść nadzienie na każdej warstwie i zawiń je w kopertę.

Piecz chaczapuri w piekarniku przez 30 minut w 190 stopniach.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy