Kiedy gotujesz taki pieczeń, nie oszczędzaj sera. Weź więcej i możesz nawet wymieszać kilka różnych rodzajów do smaku. Pamiętaj też, aby dodać do tego posiekane warzywa i trochę szynki dla odmiany!
Składniki
- pierś z indyka - 500 g
- jaja kurze - 2 kawałki
- Zieleń - 1 pęczek
- ser - 80 g
- szynka - 140 g
- przyprawy i przyprawy - 2 art.
- mleko - 2 art.
Przepis na gotowanie krok po kroku
Rozpakuj pierś z indyka, ubij trochę i posyp przyprawami.
Ubij mleko z jajkami, dodaj posiekane warzywa i starty ser. Podsmaż omlet.
Połóż na indyku warstwę szynki, a nie omlet.
Zwinąć ciasną rolkę, owinąć folią i piec w piekarniku w temperaturze 180 stopni przez około 45 minut.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy