Jeśli lubisz warzywa w dowolnej formie i ilości, takie nadzienie na pewno ci się spodoba. W przepisie powiem ci, co do niego dodać i jak go przygotować, aby dokładnie pasował do bułki i nic nie rozpadło się ani podczas pieczenia, ani później podczas krojenia.
Składniki
- pierś z indyka - 500 g
- boczek - 100 g
- szpinak - 7 g
- Zieleń - 1 pęczek
- tymianek - 2 gałązki
- przyprawy i przyprawy - 2 art.
Przepis na gotowanie krok po kroku
Rozpakuj pierś z indyka, ubij i dopraw.
Drobno posiekaj wszystkie warzywa i lekko Duś na patelni. Połóż go na indyku.
Zwinąć ciasną bułkę i ułożyć na niej plastry bekonu.
Piecz bułkę w piekarniku w temperaturze 190 stopni przez 45-50 minut.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy