dania główne 03.02.2022

Rolada z indyka z ziołami

1 godz. 0 min.
4 porcje
Rolada z indyka z ziołami
anna_shepulova, stock.adobe.com
0

Jeśli lubisz warzywa w dowolnej formie i ilości, takie nadzienie na pewno ci się spodoba. W przepisie powiem ci, co do niego dodać i jak go przygotować, aby dokładnie pasował do bułki i nic nie rozpadło się ani podczas pieczenia, ani później podczas krojenia.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Rozpakuj pierś z indyka, ubij i dopraw.

Drobno posiekaj wszystkie warzywa i lekko Duś na patelni. Połóż go na indyku.

Zwinąć ciasną bułkę i ułożyć na niej plastry bekonu.

Piecz bułkę w piekarniku w temperaturze 190 stopni przez 45-50 minut.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy