Do tego przepisu najlepiej nadaje się gotowana wołowina, więc przygotuj ją z wyprzedzeniem, aby nie tracić czasu i mieć czas na ostygnięcie. Będziesz także potrzebował pieczarek i kilku innych składników, o których opowiem dalej.
Składniki
- wołowina (gotowany) – 300 g
- jaja kurze - 3 kawałki
- pieczarki - 250 g
- szczypiorek - 1 pęczek
- Zieleń - 0.5 pęczek
- cebula - 1 rzecz
- majonez - 4 art.
Przepis na gotowanie krok po kroku
Ugotuj jajka na twardo i grubo posiekaj.
Grubo posiekaj grzyby i cebulę i smaż, aż wilgoć wyparuje.
Pokrój gotowaną wołowinę w kostkę i drobno posiekaj wszystkie warzywa.
Wymieszaj sałatkę i dopraw ją majonezem.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy