Nawet jeśli uważnie monitorujesz odżywianie, czasami chcesz zadowolić się czymś, co nie jest najbardziej przydatne. Taka sałatka ze szparagami i wędzoną kiełbasą będzie doskonałym kompromisem-maksimum smaku i aromatu, minimum szkód.
Składniki
- wędzona kiełbasa - 150 g
- szpinak - 150 g
- szparagi - 150 g
- oliwa z oliwek - 1 art.
- przyprawy i przyprawy - 1 łyżeczka
- szczypiorek - 0.5 pęczek
Przepis na gotowanie krok po kroku
Odetnij twarde szparagi i połóż je na pergaminie.
Skropić olejem, posypać przyprawami i wstawić na 7-8 minut do piekarnika w temperaturze 180 stopni.
Posiekaj zieloną cebulę i pokrój kiełbasę.
Dodaj szpinak i wrzuć sałatkę.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy