To bardzo obfita sałatka ziemniaczana, którą można bezpiecznie podawać nawet na obiad dla całej rodziny. Dzięki konserwom rybnym jest przygotowywany łatwo i szybko. Nie musisz długo piec mięsa ani gotować kurczaka – wszystko jest gotowe.
Składniki
- konserwy rybne - 2 banki
- ziemniaki - 4 kawałki
- fasolka szparagowa - 150 g
- cebula fioletowa - 1 rzecz
- koperek - 4 gałązki
- śmietana - 3 art.
- przyprawy i przyprawy - 1 łyżeczka
Przepis na gotowanie krok po kroku
Gotuj lub piecz ziemniaki do miękkości i grubo posiekaj.
Cienko pokrój cebulę i posiekaj koperek.
Gotuj fasolę we wrzącej wodzie przez kilka minut.
Wymieszaj śmietanę z przyprawami i dopraw sałatkę.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy