sałatki 22.01.2022

Sałatka z czerwoną rybą, piklami i ziemniakami

10 min
4 porcje
Sałatka z czerwoną rybą, piklami i ziemniakami
Ryzhkov, stock.adobe.com
0

Nie umiesz gotować? Nie martw się, dzięki temu przepisowi jesteś skazany na sukces. Warzywa ugotuj wcześniej, pokrój składniki w tę samą kostkę i wymieszaj. Radzę ostrożnie solić, ponieważ w sałatce stosuje się solone ryby i majonez.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój w kostkę czerwoną rybę, ogórki, obrane ziemniaki i marchewkę.

Połącz ziemniaki, ryby, marchew, ogórki, mielony pieprz, sól i majonez.

Użyj pierścienia do serwowania, aby ułożyć sałatkę na talerzu.

Udekoruj wierzch czerwonym kawiorem. Możesz również dodać plasterki cytryny lub świeże zioła.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy