Hiszpańskie tapas dotyczą bardziej koncepcji niż konkretnego dania z określonych produktów. Najważniejsze jest to, że serwuje małe, wygodne przekąski z szerokiej gamy składników. Dzisiaj podzielę się z wami jedną z ulubionych opcji.
Składniki
- chleb - 200 g
- ser śmietankowy - 200 g
- awokado - 0.5 kawałki
- figi - 1 rzecz
- rzodkiewka - 2 kawałki
- pomidory - 1 rzecz
- Zieleń - 1 garść
- czerwona ryba - 30 g
- Hamon - 30 g
- przyprawy i przyprawy - 0.5 CZ. l.
Przepis na gotowanie krok po kroku
Pokrój chleb i osusz na suchej patelni.
Posmaruj go twarogiem.
Cienko pokrój wszystkie składniki i ułóż losowo na chlebie.
Posyp tapas przyprawami i ziołami do smaku.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy