przekąski 30.06.2023

pasztet z indyka w autoklawie

1 godz. 0 min.
4 porcje
Pasztet z indyka w autoklawie
Ryzhkov, stock.adobe.com
0

Istnieje wiele różnych sposobów przygotowania pasztetu-na zimno i na gorąco, z pieczeniem i bez. Są bardzo dobre w autoklawie, ale są pewne cechy, które omówię dalej. Na przykład proponuję ugotować pasztet z indyka.

Składniki

  • Indyk - 500 g
  • masło - 100 g
  • cebula - 1 rzecz
  • przyprawy i przyprawy - 1 łyżeczka

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój indyka i cebulę losowo.

Zmiel za pomocą blendera lub maszynki do mięsa wraz z olejem.

Dopraw masę i ułóż w słoikach.

Wyślij słoiki do autoklawu na 45 minut w temperaturze 110 stopni.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy