Tatar z łososia z awokado od dawna jest kochany przez Francuzów. Ale jeśli nie masz okazji pojechać do tego kraju lub pójść do restauracji, zawsze możesz zrobić tę wyśmienitą przekąskę w domu. Po prostu postępuj zgodnie z moim przepisem, a odniesiesz sukces.
Składniki
Przepis na gotowanie krok po kroku
Główną cechą kamienia nazębnego są składniki które są pokrojone w drobną kostkę. Umyj awokado, oddziel je od pestek i pokrój w bardzo drobną kostkę. Posyp sokiem z cytryny.
Sprawdź ryby pod kątem kości, a jeśli są, usuń je. Pokrój w drobną kostkę.
Umieść pierścień kształtujący na talerzu. Połóż rybę pierwszą warstwą, a następnie umieść awokado. Posyp solą i pieprzem do smaku. Udekoruj plasterkiem cytryny, Usuń pierścień kształtujący i podawaj.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy