przekąski 12.06.2023

tartaletki z wątróbką dorsza

15 min
10 porcji
Tartaletki z wątróbką z dorsza
Anzhela, stock.adobe.com
0

Temat zimnych przekąsek jest niezwykle szeroki, ale najczęściej i tak wybieramy klasyczne opcje. Ich smak jest znany i ma też swój urok. Na przykład bardzo lubię tartaletki z wątróbką dorsza. Mówię Ci, jak je gotuję.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Jajka i cebulę obrać, drobno posiekać.

Umieść półfabrykaty w misce, dodaj majonez, wątróbkę dorsza, mielony pieprz i sól.

Zetrzyj widelcem, aż będzie gładki.

Włóż nadzienie do przygotowanych tartaletek.

Pokrój ogórek na małe kawałki i ułóż na wierzchu nadzienia.

Udekoruj listkiem pietruszki i podawaj.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy