Kanapki z czerwoną rybą od dawna są kochane na całym świecie i jest to jeden z najlepszych sposobów na łatwe i szybkie podanie. Ale ograniczanie się do jednej ryby jest nudne, więc lubię dodawać do niej coś innego. Na przykład ogórek jest idealny.
Składniki
- chleb - 4 plasterki
- ser twarogowy - 150 g
- czosnek - 1 ząbek
- Zieleń - 4 gałązki
- cytryna - 4 slice
- ogórki - 1 rzecz
- czerwona ryba - 150 g
- przyprawy i przyprawy - 2 szczypta
Przepis na gotowanie krok po kroku
Połącz twaróg z posiekanymi ziołami i czosnkiem.
Posmaruj chleb tą masą i ułóż plastry czerwonej ryby.
Pokrój ogórek w cienkie wstążki za pomocą obieraczki do warzyw i ułóż na wierzchu.
Ułóż plasterek cytryny i posyp kanapki przyprawami.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy