przekąski 08.02.2022

forszmak z jajkami i cebulą

20 min
4 porcje
Forshmak z jajkami i cebulą
Natallya Naumava, stock.adobe.com
0

Jajka są standardowym składnikiem każdego forshmaku. Ale nawet są używane i dodawane na różne sposoby. Możesz po prostu wcierać jajko na twardo w danie lub zrobić trochę ciekawiej – a potem powiem ci dokładnie, jak.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Dwukrotnie przepuść filety śledziowe, obrane jabłko i cebulę przez maszynę do mięsa. Dopraw do smaku.

Ugotuj jajka na twardo, oddziel białka od żółtek i wetrzyj białka w mięso mielone.

Ubij żółtka musztardą i octem. Dodaj również do forshmak i wymieszaj.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy