Jajka są standardowym składnikiem każdego forshmaku. Ale nawet są używane i dodawane na różne sposoby. Możesz po prostu wcierać jajko na twardo w danie lub zrobić trochę ciekawiej – a potem powiem ci dokładnie, jak.
Składniki
- śledź (filet) – 3 kawałki
- cebula - 2 kawałki
- jabłka - 1 rzecz
- jaja kurze - 3 kawałki
- ocet - 1 art.
- musztarda - 0.5 łyżeczka
- przyprawy i przyprawy - 1 łyżeczka
Przepis na gotowanie krok po kroku
Dwukrotnie przepuść filety śledziowe, obrane jabłko i cebulę przez maszynę do mięsa. Dopraw do smaku.
Ugotuj jajka na twardo, oddziel białka od żółtek i wetrzyj białka w mięso mielone.
Ubij żółtka musztardą i octem. Dodaj również do forshmak i wymieszaj.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy