squash z jabłkami i papryką na zimę

1 godz. 0 min.
4 porcje
Kabaczek z jabłkami i papryką na zimę
0

W półfabrykatach Kabaczek doskonale komponuje się z szeroką gamą innych składników. Na przykład z jabłkami i papryką. Mówię Ci, jak prawidłowo przygotować taki przedmiot. To nie tylko pyszny, ale także bardzo prosty przepis.

Składniki

  • Patisson - 1 kg
  • jabłka - 1 kg
  • papryka - 1 kg
  • przyprawy i przyprawy (do konserwacji) – 1 art.
  • woda - 1.5 L
  • sól - 2 art.
  • cukier - 3 art.
  • ocet - 3 art.

Przepis na gotowanie krok po kroku

Losowo pokrój Kabaczek, jabłka i paprykę.

Ułóż w czystych słoikach i dodaj przyprawy do smaku.

Zagotuj wodę i napełnij puste miejsca. Pozostaw na 20 minut pod przykryciem.

Odcedź tę wodę i ponownie zagotuj. Wlać przez kolejne 20 minut.

Ponownie spuść wodę, dodaj cukier, sól i ocet, zagotuj i ponownie wlej do słoików.

Zwiń puste miejsca na zimę.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy