kawior z buraków z kaszą manną na zimę

1 godz. 10 min.
2 porcje
Kawior z buraków z kaszą manną na zimę
Viktorija, stock.adobe.com
0

Wśród najbardziej oryginalnych i nieoczekiwanych przepisów na preparaty na zimę ten kawior z buraków zajmie honorowe miejsce. A wszystko dlatego, że trafiają do niego nie tylko warzywa, ale także kasza manna. Szczegółowo mówię, jak gotować ciekawostkę!

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój wszystkie warzywa losowo i przepuść przez maszynę do mięsa. Możesz posiekać w inny sposób do smaku.

Dodaj masło, cukier, sól i przyprawy do smaku.

Doprowadzić masę do wrzenia i dusić przez pół godziny.

Stopniowo dodawaj semolinę, mieszając.

Gotuj przez 20 minut i zwiń kawior w sterylne słoiki.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy