lecho z pomidorami i papryką w powolnej kuchence na zimę

1 godz. 0 min.
4 porcje
Lecho z pomidorami i papryką w powolnej kuchence na zimę
koss13, stock.adobe.com
0

Uwielbiam gotować lecho na zimę w powolnej kuchence, ponieważ nie możesz stać przy gorącym piecu i nie martwić się, że coś się spali. To tylko ratunek w gorące letnie dni. Dzielę się moim ulubionym przepisem z papryką i pomidorami-po prostu polizasz palce.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Przełóż pomidory przez maszynkę do mięsa lub zmiel blenderem.

Pokrój oba rodzaje papryki losowo.

Załaduj wszystkie składniki do miski wolnowaru.

Włącz tryb "gaszenia" na 45 minut.

Zwiń lecho w wysterylizowane słoiki.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy