lecho przez maszynkę do mięsa na zimę

1 godz. 15 min.
4 porcje
Lecho przez maszynkę do mięsa na zimę
ra3rn, stock.adobe.com
0

Ten przepis jest odpowiedni dla tych, którzy nie lubią ręcznie kroić warzyw. Lecho przez maszynę do mięsa to łatwy i szybki sposób na przygotowanie pysznego i aromatycznego sosu na zimę. Dzięki maszynce do mięsa wszystkie składniki są łatwo mielone do pożądanej konsystencji, a aromaty i smaki są w pełni zachowane.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Obierz wszystkie warzywa i przepuść przez maszynę do mięsa.

Dodaj masło, sól i cukier, zagotuj i gotuj lecho przez godzinę na małym ogniu.

Wlej ocet i zwiń lecho w sterylne słoiki.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy