kawior grzybowy z imbiru na zimę przez maszynę do mięsa z marchewką i cebulą

1 godz. 0 min.
2 porcje
Kawior grzybowy z imbiru na zimę przez maszynę do mięsa z marchewką i cebulą
geshas, stock.adobe.com
0

Moim ulubionym sposobem zbierania grzybów na zimę jest kawior grzybowy. Na przykład jest bardzo smaczny, jasny i apetyczny z imbiru. A dla jeszcze jaśniejszego smaku dodaję do niego marchewkę i cebulę. Mówię Ci, jak gotować wszystko za pomocą maszynki do mięsa.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Posortuj Rydzyka. Gotuj przez 20 minut we wrzącej wodzie i spłucz.

Przełóż ryżyki przez maszynę do mięsa.

Posiekaj cebulę, zetrzyj marchewki i smaż na oleju do miękkości.

Dodaj imbir, sól i przyprawy i smaż przez kolejne 15-20 minut.

Dodaj zioła i ocet.

Po kolejnych 5 minutach zwiń kawior w wysterylizowane słoiki.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy