Do tego przepisu używam jednocześnie dwóch rodzajów sera-topionego i cheddaru lub innego twardego. Ponadto będziesz potrzebować brokułów i innych warzyw. I polecam podawać go z prażonymi na złoty kolor plasterkami bagietki.
Składniki
- rosół z kurczaka - 2 L
- brokuły - 1 Kochan
- marchew - 2 kawałki
- ziemniaki - 2 kawałki
- por - 1 rzecz
- ser topiony - 120 g
- Ser Cheddar - 100 g
- przyprawy i przyprawy - 2 CZ. l.
Przepis na gotowanie krok po kroku
Drobno posiekaj ziemniaki, marchewkę i cebulę. Wyślij do wrzącego bulionu.
Rozłóż brokuły na różyczki i dodaj tam. Gotuj przez 5 minut.
Dodaj przyprawy i pokruszony ser topiony. Kontynuuj gotowanie, aż się rozpuści.
Zdejmij zupę z ognia i posyp startym cheddarem.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy