pierwsze dania 22.01.2022

zupa jarzynowa z pieczarkami i serem topionym

40 min
4 porcje
Zupa jarzynowa z pieczarkami i topionym serem
sriba3, stock.adobe.com
0

Ten przepis jest dobry, ponieważ jest przygotowywany dosłownie z improwizowanych składników. Często zmieniam skład takiej zupy, biorąc pod uwagę produkty, które są w lodówce. Baza jest niezwykle prosta-warzywa, pieczarki i ser topiony.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój cebulę, czosnek i pieczarki i podsmaż na maśle.

Dodaj resztę warzyw, przykryj je wodą i gotuj, aż będą ugotowane.

Zmiel zupę w blenderze, dodaj śmietanę i zagotuj.

Dodaj stopiony ser i przyprawy, wymieszaj i gotuj, aż ser się rozpuści.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy