gęsta galaretka-pięć minut czerwonej i białej porzeczki

45 min
4 porcje
Gęsta galaretka
Anzhela, stock.adobe.com
0

Porzeczka jest dobra, ponieważ wszystkie jej rodzaje doskonale łączą się w dowolnych kombinacjach i proporcjach. A taka gęsta galaretka z czerwonej i białej porzeczki byłaby doskonałym potwierdzeniem mojego oświadczenia. Ponadto doskonale gęstnieje. Porzeczka jest ogólnie jedną z najlepszych jagód do galaretki.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Oderwij porzeczki z gałązek i przepuść oba rodzaje przez maszynę do mięsa.

Dodaj cukier i zagotuj obrabiany przedmiot.

Gotuj przez 30-35 minut na małym ogniu, aż będzie gęsty.

Wrzuć galaretkę do wysterylizowanych słoików.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy