lecho z cukinii w powolnej kuchence na zimę

1 godz. 15 min.
4 porcje
Lecho z cukinii w powolnej kuchence na zimę
olgavolodina, stock.adobe.com
0

Cukinia lecho w powolnej kuchence na zimę jest delikatna i aromatyczna, a także ma wiele odmian podczas serwowania. Przepis jest prosty i nie wymaga dużo czasu, więc nawet początkujący kucharz może go łatwo przygotować. Wypróbuj i przekonaj się o jego zaletach!

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Przełóż pomidory przez maszynkę do mięsa i losowo posiekaj resztę warzyw.

Wyślij wszystko do miski wolnowaru i dodaj masło, cukier i sól.

Włącz tryb "gaszenie"na godzinę.

Dodaj ocet i zwiń lecho w sterylne słoiki.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy