sok z porzeczek przez sokowirówkę na zimę

2 godz. 0 min.
4 porcje
Sok z porzeczek przez sokowirówkę na zimę
k_alinochka_13, stock.adobe.com
0

Sok ze świeżych porzeczek jest doskonałym źródłem witamin i przeciwutleniaczy, które pomagają wzmocnić odporność i utrzymać zdrowie w okresie zimowym. Sokowirówka z kolei pomaga zachować wszystkie korzystne właściwości jagód. Mówię Ci, jak prawidłowo zwinąć taki przedmiot w słoiki.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Posortuj i opłucz porzeczki. Załaduj do komory sokowirówki.

Wlej wodę do dolnego pojemnika. Złóż projekt zgodnie z instrukcjami z modelu.

Włóż pojemnik na sok, spuść do niego słomkę i poczekaj.

W razie potrzeby włóż porzeczki do sokowirówki.

Po zakończeniu procesu dodaj cukier do smaku do soku, zagotuj i zwiń w wysterylizowane słoiki.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy