Koreańska fasolka szparagowa na zimę w słoikach

45 min
2 porcje
Fasolka szparagowa po koreańsku na zimę w słoikach
Teleginatania, stock.adobe.com
0

Koreańska Sałatka z zielonej fasoli jest bardzo soczysta i aromatyczna w przyprawach i marynacie. Taki kęs jest idealny jako przystawka lub sałatka do głównego dania. I jest niezwykle prosty w przygotowaniu-a potem powiem o tym bardziej szczegółowo.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Gotuj fasolę szparagową przez 5-7 minut we wrzącej wodzie.

Zmiel kolendrę, czosnek i pieprz.

Wymieszaj wszystko razem z przyprawami do smaku.

Zagotuj wodę z cukrem, solą, olejem i octem.

Włóż fasolę przyprawową do wysterylizowanych słoików i zalej marynatą.

Zwiń przedmiot na zimę.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy