Zielony barszcz jest doskonale i bardzo wygodny do gotowania w powolnej kuchence. Nie potrzebujesz wielu równoległych procesów, więc nawet początkujący może łatwo poradzić sobie z przepisem. Co więcej, dalej zorientuję cię w czasie i trybach.
Składniki
Przepis na gotowanie krok po kroku
Posiekaj cebulę, zetrzyj marchewki, grubo posiekaj kurczaka i pokrój ziemniaki.
Wlej olej do miski multicookera i smaż cebulę i marchewkę przez kilka minut w trybie "smażenia".
Dodaj kurczaka i smaż jeszcze przez kilka minut.
Dodaj ziemniaki, wlej wrzącą wodę i gotuj przez całą godzinę w trybie "Zupa".
Zmiel szczaw, ubij jajka i wyślij całość do zielonego barszczu 10 minut przed końcem.
Wymieszaj, przykryj i poczekaj na koniec programu.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy