dania główne 17.02.2022

gulasz z cukinii i ziemniaków w powolnej kuchence

1 godz. 15 min.
5 porcji
Gulasz z cukinii i ziemniaków w powolnej kuchence
lenochek, stock.adobe.com
0

Ten przepis nie wymaga uwzględnienia cech każdego produktu i konsekwentnego układania warzyw. Wszystkie składniki miesza się i wlewa do miski multicookera na raz. Niesamowite urządzenie ugotuje je, aby gulasz był idealny.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój cukinię, marchewkę, obrane ziemniaki i cebulę.

Umieść warzywa w misce wolnowaru, dodaj olej, sól, przyprawy i wymieszaj.

Wlej gorącą wodę, zamknij pokrywę i aktywuj program "gaszenie"na 1 godzinę.

Po sygnale dodaj czosnek przepuszczony przez prasę i przykryj na 15 minut.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy