Ten przepis nie wymaga uwzględnienia cech każdego produktu i konsekwentnego układania warzyw. Wszystkie składniki miesza się i wlewa do miski multicookera na raz. Niesamowite urządzenie ugotuje je, aby gulasz był idealny.
Składniki
- ziemniaki - 400 g
- cukinia - 300 g
- marchew - 1 rzecz
- cebula - 1 rzecz
- czosnek - 3 ząbki
- Olej roślinny - 3 art.
- ziele angielskie - 2 groszek
- mielony czarny pieprz - do smaku
- Sol - do smaku
- woda (hot) – 150 ml
Przepis na gotowanie krok po kroku
Pokrój cukinię, marchewkę, obrane ziemniaki i cebulę.
Umieść warzywa w misce wolnowaru, dodaj olej, sól, przyprawy i wymieszaj.
Wlej gorącą wodę, zamknij pokrywę i aktywuj program "gaszenie"na 1 godzinę.
Po sygnale dodaj czosnek przepuszczony przez prasę i przykryj na 15 minut.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy