dania główne 02.02.2022

zimna bułka wieprzowa

3 godz. 20 min.
4 porcje
Zimna bułka wieprzowa
Yaruniv-Studio, stock.adobe.com
0

Ta bułka jest bardziej przystawką niż daniem głównym, ale tutaj zależy od Ciebie. Taki kompletny zamiennik szynki nie pozostawi nikogo obojętnym! A cały sekret tkwi w specjalnej technologii gotowania. Będziesz potrzebował garnka z wodą, piekarnika i lodówki.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Ułóż wieprzowinę, ubij i dopraw.

Zwinąć ciasną bułkę i dobrze natrzeć przyprawami. Zawiń w folię i pozostaw na noc w lodówce.

Zagotuj wodę w dużym rondlu i gotuj Bułkę przez 1-1, 5 godziny na małym ogniu.

Następnie wyślij go do piekarnika na kolejne 1-1, 5 godziny w temperaturze 170 stopni.

Pozwól bułce ostygnąć w piekarniku bezpośrednio w folii i wyślij na kilka godzin do lodówki pod prasą.

Rozwiń bułkę, pokrój i możesz podać.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy