Ta bułka jest bardziej przystawką niż daniem głównym, ale tutaj zależy od Ciebie. Taki kompletny zamiennik szynki nie pozostawi nikogo obojętnym! A cały sekret tkwi w specjalnej technologii gotowania. Będziesz potrzebował garnka z wodą, piekarnika i lodówki.
Składniki
- wieprzowina - 1.5 kg
- przyprawy i przyprawy - 3 art.
Przepis na gotowanie krok po kroku
Ułóż wieprzowinę, ubij i dopraw.
Zwinąć ciasną bułkę i dobrze natrzeć przyprawami. Zawiń w folię i pozostaw na noc w lodówce.
Zagotuj wodę w dużym rondlu i gotuj Bułkę przez 1-1, 5 godziny na małym ogniu.
Następnie wyślij go do piekarnika na kolejne 1-1, 5 godziny w temperaturze 170 stopni.
Pozwól bułce ostygnąć w piekarniku bezpośrednio w folii i wyślij na kilka godzin do lodówki pod prasą.
Rozwiń bułkę, pokrój i możesz podać.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy