dania główne 15.08.2022

owsianka kukurydziana w powolnej kuchence ze śmietaną

30 min
4 porcje
Owsianka kukurydziana w powolnej kuchence ze śmietaną
Marika, stock.adobe.com
0

Głównym problemem związanym z owsianką kukurydzianą jest to, że łatwo się pali po ugotowaniu. Zwłaszcza jeśli gotujesz go ze śmietaną lub nawet zwykłym mlekiem. Ale łatwo tego uniknąć, jeśli natychmiast użyjesz powolnej kuchenki.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Opłucz kaszę kilka razy i włóż do miski wolnowaru.

Dodaj wodę, śmietanę i masło.

Włącz tryb "owsianka" lub "owsianka mleczna" na 25 minut.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy