Ta bułka potrzebuje bardzo mało wątroby, aby nie zagłuszyła podstawowego smaku kurczaka. Ponadto musi być odpowiednio przygotowany, a następnie w przepisie powiem ci, jak to zrobić. Możesz również na dwadzieścia minut przed końcem gotowania posmarować bułkę musztardą lub miodem.
Składniki
- filet z kurczaka - 500 g
- wątróbka drobiowa - 150 g
- Zieleń - 0.5 pęczek
- cebula - 1 rzecz
- ser - 60 g
- przyprawy i przyprawy - 2 art.
Przepis na gotowanie krok po kroku
Pokrój i ubij filety, złóż jedną płaską warstwę i posyp przyprawami.
Podsmaż wątrobę z cebulą do miękkości i przepuść przez maszynę do mięsa.
Dodaj posiekane warzywa i starty ser do wątroby.
Rozłóż nadzienie na kurczaku, zawiń bułkę i piecz przez 45-50 minut w piekarniku w temperaturze 180 stopni.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy