Dlaczego nie położyć się kilka godzin przed telewizorem? Aby oglądanie ulubionych programów było przyjemniejsze, przygotuj kanapkę z pstrągiem. Do tego przepisu potrzebujesz pieczonej cukinii. Jeśli go nie ma, użyj cukinii lub bakłażana.
Składniki
Przepis na gotowanie krok po kroku
Cukinię pokroić w grube plastry, wymieszać z oliwą z oliwek i ułożyć na wyłożonej blasze do pieczenia.
Piecz warzywa przez 15 minut w piekarniku o temperaturze 190 stopni.
Pokrój pstrąga i pomidory.
Połącz jogurt, śmietanę, sól i pieprz.
Chleb lekko podsmaż na maśle po obu stronach.
Posmaruj chleb sosem. Na wierzchu cukinia, pomidory, ryby i zioła.
Dodaj trochę sosu i przykryj drugą kromką chleba.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy